Laat je eens lekker verwennen!!
terug

Luxe Hotel Suites - Amr‚th Grand Hotel Frans Hals

Amr‚th Grand Hotel Frans Hals

Amr‚th Grand Hotel Frans Hals
Damstraat 10
2011 HA HAARLEM

Amr‚th Grand Hotel Frans Hals is een relatieve nieuwkomer in Haarlem: in oktober 2006 opende het hotel voor het eerst zijn deuren. Dit stijlvolle hotel biedt uitstekende voorzieningen in een heel eigentijdse luxueuze ambiance. Het indrukwekkende trappenhuis met glas-in-loodkoepel is van een heel bijzonder ontwerp.
Het luxe viersterren hotel ligt in het historische stadscentrum van Haarlem, met op loopafstand de St. Bavo Kathedraal, het Frans Hals- en het Teylers Museum en theater- en concertzaal de Philharmonie. En op slechts 10 minuten lopen van station Haarlem, met Amsterdam op 15 minuten per trein.
De Junior Suites hotelkamers zijn zeer stijlvol ingericht en bieden alle gewenste comfort. Ze beschikken, behalve over onze standaardfaciliteiten zoals een LCD televisie, koffie- en theefaciliteiten, kluisje, kosteloos draadloos internet en badjassen, over een jacuzzi, een nespresso koffiemachine en een extra ruime werkplek, ideaal voor de zakelijke bezoeker. Er is zelfs ťťn Junior Suite met stoomcabine beschikbaar. Onze Junior Suites zijn mede door hun grote afmeting prima geschikt voor een langer verblijf in ons hotel.
Het hotel beschikt niet over een restaurant, maar in de directe omgeving bevinden zich talloze eetgelegenheden waar het heerlijk eten is. 's Avonds is het mogelijk nog een drankje te drinken aan de hotelbar.

tel | 023-518 1818
fax | 023-518 1800
Stuur een email naar dit hotel
Amr‚th Grand Hotel Frans HalsAmr‚th Grand Hotel Frans HalsAmr‚th Grand Hotel Frans HalsAmr‚th Grand Hotel Frans HalsSuite Amr‚th Grand Hotel Frans HalsSuite Amr‚th Grand Hotel Frans HalsAmr‚th Grand Hotel Frans Hals

De inhoud van deze site is met de grootste zorg samengesteld. Aansprakelijkheid t.a.v. wijzigingen of onvolledigheden kan evenwel niet worden aanvaard. Copyright © Hotelsuites NL Info@Hotelsuites.NL Linkpagina's: Linkpartners