Arrangement

North Sea Jazz Arrangement

Suite Hotel Pincoffs

Rotterdam

Drie nachten relaxen en genieten in Pincoffs. Inbegrepen bij onze arrangementsprijs is het ontbijt voor 3 dagen, een welkomstdrankje in de bar, een fles heerlijke huiswijn naar keuze, ons Rotterdam Infopakket en natuurlijk alle extra's die wij al in onze kamers bieden, zoals espressokoffie, biologische thee & tafelwater.
Verwennerij Wij verwennen u vanaf vrijdagmiddag tot en met maandagochtend. Ons hotel is volledig gereserveerd voor liefhebbers van het mooiste evenement dat Rotterdam heeft te bieden: North Sea Jazz in Ahoy.

Dit arrangement is alleen op aanvraag beschikbaar.

Gunstige ligging
Ons hotel ligt zeer gunstig ten opzichte van de concertzalen. Met de metro bent u er in een paar haltes. De metro rijdt tot diep in de nacht naar onze halte Wilhelminaplein.

NSJ-arrangementen voor 3 nachten voor 2 personen op basis van een:
Comfort Room €500 (uitverkocht)
DeLuxe Room €710
Split Level Room €710
Suite €810

Al onze kamers zijn voorzien van airconditioning, gratis espresso koffie, gratis biologische thee, elke dag een fles tafelwater en gratis wifi.

Annuleren:
Wij vragen u vriendelijk rekening te houden met afwijkende annuleringsvoorwaarden tijdens North Sea Jazz. Zorg er vooral voor dat u op tijd uw NSJ-toegangskaarten in huis heeft.

Aanbetaling:
Wij zullen u een aanbetaling vragen bij uw boeking. Deze kunt u met een veilige betaallink voldoen. U wordt daarover uitgebreid geïnformeerd wanneer u het NSJ-arrangement bij ons boekt.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie belt of mailt u met ons team.

Pincoffs Team
T: 010 - 29 74 500.
E: info@hotelpincoffs.nl

Alle arrangementen zijn op basis van beschikbaarheid.
Al onze genoemde arrangementsprijzen zijn exclusief City Tax, verplicht gesteld door de Gemeente Rotterdam. De logiesbelasting 4,5% over de kamerprijs.
Suite Hotel Pincoffs - aan het water