Arrangement

Kerst Arrangement

Kasteel Engelenburg

Brummen

Als u de oprijlaan oprijdt komt u al in de kerststemming, de kerstlampjes stralen u tegemoet. Voor ons is kerst de apotheose van het jaar waarvan wij u graag willen laten genieten.
Kerst op Kasteel Engelenburg is als een sprookje met een weldadige kerstdecoratie, gastronomische diners, stijlvolle muziek en leuke activiteiten in een huiselijke ambiance.

Donderdag 24 december
Wij ontvangen u in ons uitbundig in kerstsfeer versierde huis en heten u van harte welkom met een kopje koffie en kerstlekkernij. ’s Avonds vangt uw diner aan in één van onze sfeervolle salons*. Onze huispianist brengt u met zijn romantische tonen al helemaal in de kerststemming. De chef-kok heeft voor u een culinair 5-gangen diner samengesteld. Voor de nacht hebben wij een hotelkamer in de Orangerie, het Koetshuis of het Kaapse Huis voor u gereserveerd.

Vrijdag 25 december
In de ochtend presenteren wij een uitgebreid kerstontbijt. 's Middags organiseren wij voor onze gasten het kerstconcert in een sfeervolle externe locatie. Bij terugkomst kunt u genieten van een traditionele English High Tea in één van onze salons. De avond serveren wij een exquise 6-gangen kerstdiner in één van onze salons*. De avond zal muzikaal worden omlijst. Voor de nacht hebben wij wederom een hotelkamer in de Orangerie, het Koetshuis of het Kaapse Huis voor u gereserveerd.

Zaterdag 26 december
In de ochtend presenteren wij een uitgebreid kerstontbijt. Om 13.00 uur serveren wij een 2-gangen lunchmenu in één van onze salons. In de namiddag ontvangen wij u op het kasteelplein, rond het vuur, met koek en zopie en zal een muzikaal optreden plaatshebben. De keukenbrigade zal u vanavond verwennen met een gastronomisch 5-gangen diner in één van onze salons*. Deze avond wordt muzikaal begeleid door singer and songwriter Peter de Jonge. Voor de nacht hebben wij wederom een hotelkamer in de Orangerie, het Koetshuis of het Kaapse Huis voor u gereserveerd.
Zondag 27 december
Na het uitgebreide ontbijt met Vonkelwijn is de Kerst 2020 helaas ten einde. Maar u kunt natuurlijk ook nog een paar dagen langer onze gast zijn!

Tijdens de kerstdiners op 25 en 26 december beschouwen wij het dragen van avondkleding als een compliment.

Luxe kamer à € 940,00 per persoon
* Als gevolg van de Covid-19 maatregelen hebben wij maar een klein deel van onze reguliere capaciteit in gebruik in een geheel andere setting. Bij voorgaande kerstvieringen reserveerden wij elke avond dezelfde dinertafel in uw favoriete salon, helaas is dat dit jaar niet mogelijk. We willen graag dat al onze gasten iedere avond een afwisselende dinerbeleving ervaren, elk diner zal daarom plaatshebben in een andere salon. De Serre, de Vip-Serre, de Spieghelzaal en de Sociëteitszaal zullen als restaurant in gebruik zijn.
Kasteel Engelenburg