Aanbieding

Aanbieding Harlingen

Trechter hotel

Harlingen

Bent u op zoek naar een accommodatie om veilig te ontspannen en te genieten van luxe met uniek uitzicht op onder andere de Waddenzee? Het Trechter hotel in Harlingen biedt u deze mogelijkheden en is een unieke accommodatie geschikt voor maximaal twee personen.
Met inachtneming van de overheidsmaatregelen in het kader van het Covid-19 virus doen wij er alles aan om uw verblijf zo veilig en gerieflijk mogelijk te laten verlopen.

Helaas is de maatregel tot sluiting van horecazaken in verband met het Covid 19 virus (Corona) door de overheid verlengd. Gelukkig zijn veel restaurants wel geopend voor het bezorgen of afhalen van maaltijden (lunch/diner). Door deze mogelijkheid kunt u tijdens uw verblijf in de Trechter ook genieten van bijvoorbeeld een door u zelf gekozen diner.

In de Trechter treft u voor het bestellen of afhalen van maaltijden in de informatiemap een overzicht aan van menukaarten van verschillende soorten restaurants uit Harlingen. Vanuit de Trechter kunt u dan een keuze maken voor het Corona veilig ophalen of laten bezorgen van een maaltijd in de Trechter. Wilt u zich nog beter voorbereiden op uw verblijf en in alle rust een keuze maken dan verwijzen wij u graag naar de link: http://visit-harlingen.nl/bezorgen-afhalen-van-eten/.
Via onze website bieden wij ook de mogelijk aan om een sushi arrangement te boeken van do. t/m zo. Het arrangement zal binnen de openingstijden van het restaurant bij de Trechter worden bezorgd of afgehaald kunnen worden.

Naast de lekkere maaltijden is er ook een mogelijkheid om extra's bij te boeken. Denk bijv. aan een borreltas, een fles champagne of wellicht ballonnen omdat er iets te vieren valt. Veel is mogelijk.

Naast de luxe van een fantastisch 2 persoons- boxspring treft u in uw kamer een badkamer met regendouche, een dubbele wastafel, een toilet, een gezellig zitje met minibar en een televisie aan. Voor uw optimale ontspanning en om uw welness beleving te completeren is de kamer voorzien van een luxe jacuzzi. De omgebouwde trechter is daarmee een bijzonder object.

De prijzen gelden voor de suite (max. 2 pers) en zijn inclusief luxe ontbijt (zonder contact), Wi-Fi, privé parkeerplaats, jacuzzi, airco, gebruik gevulde minibar, toeristenbelasting.
Wij hopen u dan ook in goede gezondheid bij ons te verwelkomen! @ Harlingen, Netherlands
Trechterhotel