Aanbieding

Aanbieding Harlingen

Trechter hotel

Harlingen

Maak een droom waar. Overnacht in een luxe comfortabele hotelkamer in een omgebouwde (zand) trechter met uniek uitzicht op de Waddenzee. Het hotel staat separaat op de Willemskade in Harlingen waardoor u geen contact heeft met andere gasten wat in tijde van Covid-19 een veilige situatie biedt.

Naast de luxe van een fantastisch 2 persoons- boxspring treft u in uw kamer een badkamer met regendouche, een dubbele wastafel, een toilet, een gezellig zitje met minibar en een televisie aan. Voor uw optimale ontspanning en om uw welness beleving te completeren is de kamer voorzien van een luxe jacuzzi. De omgebouwde trechter is daarmee een bijzonder object.

In de afgelopen periode hebben wij vele gasten mogen ontvangen. Zij ervaren het verblijf als veilig en genoten volop. Zie voor o.a. hun recensies, het gastenboek op onze website (www.slapenineentrechter.com). De restaurants zijn gesloten maar bieden heerlijke gerechten aan om te bezorgen. Op onze website hebben we enkele arrangementen die u bij uw reservering kunt boeken (optioneel). Daarnaast hebben wij menukaarten beschikbaar in de Trechter van diverse restaurants. Aan keuze geen gebrek.

Wij zullen er alles aan doen om uw verblijf zo veilig en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Van u als gast verwachten wij dat u geen symptomen draagt van het Covid-19 virus en zich houdt aan de opgelegde maatregelen van de regering.

Tot 1 april 2021 geldt er een actieprijs voor het overnachten in de Trechter.

Wij hopen u in goede gezondheid bij ons te mogen verwelkomen! @ Harlingen, Netherlands
Trechterhotel