Arrangement

Romantik Herfst arrangement

Romantik Parkhotel het Gulpdal

Slenaken

Zuid-Limburg staat bekend om zijn prachtige herfstkleuren in het najaar. In deze periode kunt u weer genieten van de mooie sfeerplaatjes in het Heuvelland.

Parkhotel het Gulpdal heeft het voorrecht om aan diverse fiets- en autoroutes te liggen die u leiden door de drielandenregio waar U kunt genieten van velen boom- en wijngaarden.
Kom genieten in het prachtige Limburgse gekleurde Heuvelland en laat U zich verwennen in Romantik Parkhotel het Gulpdal in Slenaken met een Romantik Short-Break-Herfst-Arrangement. U geniet van een gratis upgrade aan een all-in-prijs van Euro 99.- pppn bij een aankomst op zondag,maandag en dinsdag en Euro 109.- pppn op overige aankomstdagen bij een minimaal verblijf van 3 overnachtingen. Bij 2 overnachtingen geldt een toeslag van Euro 10.- pppn

Dit arrangement is inclusief een viergangen surprise romantik-diner met keuzemogelijkheid en 's morgens ons welbekende champagne-ontbijt met vele huisgemaakte streekproducten.
Tevens is het gebruik van zwembad, sauna fitnes en tennisbaan inclusief.

Arrangement-aanvragen per e-mail op info@gulpdal.nl onder vermelding van 'herfst-arrangement hotelsuites'. Tot ziens in het Gulpdal...
Gulpdal fietsers herfst