Landgoed/buitenplaats

Landgoed Groot Warnsborn

ARNHEM

Landgoed Hotel & Restaurant Groot Warnsborn ligt in het midden van het gelijknamige bosrijke landgoed van 750 hectaren dat grenst aan de rand van “Nationaal Park de Hoge Veluw”. Tijdens uw verblijf komt u in een oase van rust terecht en is daardoor ideaal voor hen die rust en ruimte zoeken, maar ook voor hen die eens echt willen genieten van culinaire verwennerij.
De afgelopen jaren zijn bijna alle vertrekken en hotelkamers gerenoveerd, waarvan 25 kamers zich bevinden in het landhuis en 15 kamer in het voormalige koetshuis. De inrichting van de kamers in het koetshuis is modern en alle kamers zijn zeer goed geoutilleerd. In de tegels van de badkamers zijn fotoprints verwerkt. De hotelkamers in het landhuis hebben een meer modern landelijk interieur.
In het landhuis is een gezellige lounge met openhaard. Vanuit het restaurant heeft u een schitterend op de voorzijde van het landgoed. Het restaurant met zijn op klassieke leest geschoeide keuken heeft een zeer gevarieerde en aantrekkelijke spijskaart, die ieder week wordt samengesteld door onze chef-kok. In 2009 is het Landhuis geheel gerenoveerd. . In de zomerperiode wordt op mooie dagen de lunch en het diner buiten geserveerd op het terras waarvandaan u een schitterend uitzicht heeft.
De omgeving biedt tal van mogelijkheden op cultureel, sportief en toeristisch gebied zoals bijvoorbeeld: Burgers Zoo, het Openlucht Museum, wandelen op de Veluwe, het Kröller-Müller museum, Koninklijk Paleis ’t Loo, de Apenheul en het Museonder. Op het landgoed zelf zijn veel wandel-, fiets- en ruiterroutes uitgezet. Het hotel beschikt over een ruim aantal fietsen die zowel met als zonder picknickmand worden verhuurd. Ook voor de golfliefhebbers zijn er diverse mogelijkheden in de nabije omgeving.

Prijzen

Luxe kamer € 130,00
Tweepersoonskamer € 107,50
Uitgebreid Gelders ontbijtbuffet € 12,50 p.p.

>> Klik hier voor de luxe suites van dit hotel

Landgoed Groot Warnsborn
Bakenbergseweg 277
6816 VP ARNHEM

Tel. 026-445 5751
Fax. 026-443 1010
Stuur een e-mail naar dit hotel