Kasteel/paleis

Romantik Hotel Kasteel Daelenbroeck

HERKENBOSCH

Welkom op Romantik Hotel Kasteel Daelenbroeck. Een rustige, historische en romantische plaats waar u zich met enige fantasie in de Riddertijd waant. Van vergaderingen tot trouwerijen en van diners tot feesten & partijen. Alles is mogelijk op Romantik Hotel Kasteel Daelenbroeck.

“Genieten op een klassiek moderne manier!”

Romantik Hotel Kasteel Daelenbroeck is gelegen in één van de mooiste provincies van Nederland namelijk in Limburg, in het gezellige dorpje Herkenbosch. Herkenbosch is landelijk gesitueerd vlakbij Roermond, de Duitse grens en Nationaal Park “de Meinweg”.

Het Landgoed beslaat meer dan 6,5 hectare grond en bestaat uit drie historische gebouwen, namelijk:

De Voorburcht:
Wanneer u de brug en de slotgracht oversteekt en door de Historische poort het landgoed betreedt, komt u op de prachtige binnenplaats terecht. Een rustig terras, het á la carte Restaurant, de Tuinzaal en andere zalen die gebruikt kunnen worden voor verschillende doelen, zoals vergaderingen, diners en bruiloften, zijn gelegen direct aan de binnenplaats.

De Hoofdburcht:
Tegenover de Voorburcht ligt de Hoofdburcht. De Hoofdburcht bestaat uit meerdere gezellige zalen en 14e eeuwse gewelven. Deze zalen bieden al dan niet tezamen plaats voor 10 tot 450 personen. De Hoofdburcht is een ideale locatie voor evenementen, vergaderingen, feesten & partijen, diners en trouwerijen.
In de kasteeltoren zijn 5 luxe suites ingericht. De suites zijn per lift bereikbaar en de bovenste kamers hebben een fantastisch uitzicht over het landgoed.
Drie van de vijf suites hebben een privé sauna en alle kamers zijn voorzien van luxe sanitair met whirlpool en inloopdouche, king-size bed, nespresso apparaat.

De Kasteelhoeve:
In de monumentale Kasteelhoeve zijn zestien luxe split-level suites gelegen. De split-level suites zijn alle voorzien van een living op de begane grond en een slaap- en badkamer op de eerste verdieping. Elke suite is voorzien van alle gemakken en heeft een prachtig uitzicht op bijvoorbeeld de binnenplaats of op de Voorburcht.

Romantik Hotel Kasteel Daelenbroeck
Kasteellaan 2
6075 EZ HERKENBOSCH

Tel. 0475-532 465
Fax. 0475-536 030
Stuur een e-mail naar dit hotel