Luxe suites

Reehorst

EDE GLD

Hotel ReeHorst is bekroond met 4 sterren!
Dat 4 sterren luxe en comfort ook betaalbaar kan zijn bewijst ReeHorst. Want u geniet van een 4 sterren kwaliteit en service voor een 3 sterren prijs! De kamerprijzen variëren per dag. In het weekend en de vakanties zijn de prijzen zelfs extra aantrekkelijk met de Voordelige ReeHorst Arrangementen. Fietsen, wandelen, shoppen, wellness, golfen in de directe omgeving. En bij Hotel ReeHorst geniet u volop van de prachtige Veluwe.

Suite Paris
Dé Suite voor een super romantisch verblijf! De sfeer is een tikkeltje mysterieus en spannend. U voelt de romantiek van Parijs. Het interieur straalt van luxe en originaliteit. Toppunt van beleving is natuurlijk het grote ronde (2m!) Jacuzzibad van Cleopatra met 18 jet massagestralen, led verlichting en prachtige mozaiëk van Bisazza! Maar de speciale luxe 6-jets rondom massagedouche met krachtige Rainshower en ledverlichting is natuurlijk ook pure ontspanning. Uw badjassen liggen klaar en de supergrote (116cm!) full HD flatscreen TV geeft u optimaal kijkgenot. Bij incheck krijgt u een IPod Classic in bruikleen met talrijke muziek. In het sfeervolle Live Cooking Restaurant Valentino is voor u bovendien gedurende uw gehele verblijf een aparte private table gereserveerd, zodat u extra romantisch kunt dineren en ontbijten!

Suite Venezia
Wilt u uw partner verrassen en laten genieten van een heerlijk romantisch en uniek cadeau? Reserveer dan de Suite Venezia. Alle faciliteiten zijn hetzelfde als de Suite Paris, de sfeer en kleuren in deze suite zijn geinspireerd op de Venetiaanse elegantie en verfijnde Italiaanse cultuur. Een pure beleving die u blijvend zult herinneren met een brede glimlach!

Presidential 3D wellness Suite
Na vele internationale ideeen te hebben opgedaan in de suites van de beste hotels en dankzij de toevoeging van veel creativiteit is Hotel ReeHorst nu twee TopSuites rijker. Bij binnenkomst ziet en voelt u al direct de speciale sfeer. De ronde vormgeving is weldadig en de Wellness faciliteiten zijn luxueus. Wat dacht u van een privé Stoomsauna met led verlichting en aromatiseur, de Cleopatra Jacuzzi met 18 massage jetstreams en de speciale grote Rainshower met rondom 6 massagejets? Heerlijk! Uw badjassen liggen klaar, en de supergrote (116cm!) full HD flatscreen TV geeft u optimaal kijkgenot vanuit uw bed en Jacuzzi. Bij de riante loungebank geniet u ook van de 3D Smart TV met Blueray speler en het Dolby Surround system is pure klasse. De Nespresso coffeemaker en de goed gevulde bar zijn ideaal.
Bij incheck krijgt u een IPod Classic in bruikleen met talrijke muziek en kunt u uw favoriete 3D films kiezen. In het sfeervolle Live Cooking Restaurant Valentino is voor u ook gedurende uw gehele verblijf een aparte private table gereserveerd, zodat u extra romantisch kunt dineren en ontbijten!
Reehorst
Bennekomseweg 24
6717 LM EDE GLD

Tel. 0318-750300
Fax. 0318-750301
Stuur een e-mail naar dit hotel