Luxe suites

Aparthotel Ons Epen

EPEN

Ons Epen is centraal gelegen in de dorpskern van het pittoreske Epen, niet ver van de Belgische en Duitse grens. Ook wel genoemd ‘een stukje buitenland in Nederland’, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Ons Epen beschikt over acht moderne hotelappartementen die ruim zijn opgezet. Alle kamers zijn recentelijk compleet gerestyled en beschikken over een aparte living, slaapkamer en een aparte kitchenette. Er zijn twee typen hotelappartementen; Geulweide en Smidsberg.
Hotelappartement Smidsberg is ruim opgezet voor twee-persoonsgebruik. Hotelappartement Geulweide is veel groter en biedt nog meer comfort en luxe. Alle hotelappartementen beschikken over een moderne badkamer met haarföhn, ligbad en douche, toilet, woongedeelte met televisie, radio, draadloos WIFI en CD-speler en de kitchenette is ingericht met koelkast, magnetron, waterkoker, kook- en koffie-apparatuur (Senseo).

De nieuw opgezette wellness-faciliteit beschikt over diverse moderne sauna’s zoals:
- Almsauna met Finnse-/Bio-oven
- Infra-rood kabine met LED licht
- Stoombad met lichteffecten van Swarovski
- Rustruimte met open haard en rustige muziek
- Douches met Rain-shower, Kneipp en Neveldouche
- Drinkbron met Grander gerevitaliseerd water
Het gebruik van het saunalandschap is in de prijs inbegrepen (tussen 16.00 en 18.45 uur)

Het royale ontbijt is in de vorm van een ontbijtbuffet. Het hotel beschikt daarnaast over verschillende terrassen, zitjes en eigen parkeergelegenheid. Restaurants liggen in de directe nabijheid van het hotel evenals een supermarkt.

Aparthotel Ons Epen
Wilhelminastraat 1
6285 AS EPEN

Tel. 043-455 1268
Fax. 043-455 3916
Stuur een e-mail naar dit hotel